Fryzjer w Warszawie - dobry poziom, niewygorowane ceny.

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Fryzjer w Warszawie - dobry poziom, niewygorowane ceny.

Iga...
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 20 2008, 01:10 AM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1219

Witaj mchrom,
-12-22, 22:46 wyskrobałeœ:
mswp> Czy ktos moglby polecic jakis niezly zaklad fryzjerski? /najlepiej mswp> damsko-meski/ mswp> Mialem od kilku lat "swoj", ale poniewaz zostalem tam dzis niepowaznie mswp> potraktowany, chce znalesc kogos innego. mswp> W dotychczasowym poziom swiadczenia uslug jest poprawny /salon mswp> "Wdziek", ul.Swietokrzyska/, lecz poziom obslugi klienta, jest raczej mswp> niski, zbyt niski by moc to zaakceptowac.
mswp> Tak wiec, prosze o namiar na przyzwoity zaklad, o cenach 'dostepnych', mswp> tj w granicach 50 /strzyzenie/. mswp> Michal H. Chrominski mswp> ICQ# Warszawa
polecam Janka Lukaszka Dawidka na rogu Bialego Papy i Solidarnosci - co poltora miesiaca robie im tam nalot :))) Poziom obslugi naprawde bez zarzutu, strzyzenie tez - zawsze jest dokladnie tak jak chce - ale te fryzjerki maja cierpliwosc :))) BTW: Jakbys nie zajarzyl to chodzi mi o salon Jean Louis David :)
PM Email Poster
Elfuego
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 20 2008, 03:54 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 654

CYTAT
Ja w kwestii formalnej. To znaczy z ktorej strony Swietokrzyskiej, poniewaz Nowy Swiat jest z jednej i z drugiej?

Michal Zurawski napisal:
Nowy Swiat dochodzi do ulicy Swietokrzyskiej tylko z jednej strony, poludniowej.

PM Email Poster
lukasz18632
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 21 2008, 03:14 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 542

CYTAT
O! To kolo mnie Ale ja chodze na Bialobrzeska Za 50 PLN to pewnie oprocz strzyzenia wlosow to i trawnik na dzialce by mi przystrzygli :-))

Białobrzeska róg Sękocińskiej ??? To wiem gdzie. Ja (kiedy mieszkałem na Ochocie) chodziłem do fryzjera na ul. Niemcewicza.
Pozdrawiam - Dariusz Niemczyński topnet.pl
PM Email Poster
sjach
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 21 2008, 08:27 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 381

CYTAT
Michal Zurawski napisal: Ja w kwestii formalnej. To znaczy z ktorej strony Swietokrzyskiej, poniewaz Nowy Swiat jest z jednej i z drugiej?

Ja w kwestii formalnej. Nowy Świat przecina Świętokrzyską. Nowy Świat zaczyna się jakieś 50-70 metrów od Świętokrzyskiej w kierunku Starego Miasta..
Zdrówko
Maciek 'Babcia' Dobosz Warszawski Klub Paintballowy "Ranger" Banshee RT (dawniej RangerII) N.A.S.K. Nieudolny Administrator Sieci Komputerowej paintball.nsc.net.pl/
PM Email Poster
madjax
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 22 2008, 03:17 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 487

CYTAT
Ja w kwestii formalnej. Nowy Świat przecina Świętokrzyską. Nowy Świat zaczyna się jakieś 50-70 metrów od Świętokrzyskiej w kierunku Starego Miasta..

Maciek 'Babcia' Dobosz napisal:
Okey, wierze na slowo, choc moje plany Warszawy uparcie mowia co innego.

PM Email Poster
K3B
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 22 2008, 04:52 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1084

CYTAT
Tak wiec, prosze o namiar na przyzwoity zaklad, o cenach 'dostepnych', tj w granicach 50 /strzyzenie/.

sgh.waw.pl w wiadomoœci:
Ja sie strzyge z salonach Gabriel (Al.Jerozolimskie niedaleko pl.Zawiszy; centra handlowe Reduta i Klif, i jeszcze pare lokalizacji).
Zalety:
Niezle strzyga (ale to tez w jakims stopniu zalezy od fryzjera/fryzjerki na ktora sie trafi). Wiem, ze przychodza tam rowniez mezczyzni, ale jakos nie mialam okazji zobaczyc, czy meskie strzyzenie jest rownie dobre. A przy myciu fryzjerka robi relaksujacy masaz skory glowy :)
Umawiamy sie na konkretna godzine telefonicznie
Jest czysto i ladnie
Do obslugi nigdy nie mialam zastrzezen - i kasjerka, i fryzjerzy sa uprzedzajaco grzeczni i dbaja o Twoja wygode - i to jest glowny powod, dla ktorego lubie tam chodzic
Dokladnych cen nie pamietam, ale mysle, ze miesci sie wlasnie w okolicy 50zl
Pozdrawiam, Agnieszka
PM Email Poster
aandrzeejj
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 23 2008, 03:48 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1022

CYTAT
Czy ktos moglby polecic jakis niezly zaklad fryzjerski? /najlepiej damsko-meski/

sgh.waw.pl
Z czystym sumieniem moge polecic "Stanislawa" na Swietokrzyskiej (od strony Nowego Swiatu). Nie wiem ile kosztuje meskie strzyzenie, ale ogolnie ceny sa srednie. Najlepiej umowic sie na konkretna godzine.
Pozdrawiam Magda M.
PM Email Poster
mazak
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 23 2008, 12:14 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 790

CYTAT
Ja z czystym sumieniem (wizyty od 12 lat) polecam zaklad "Lusia" na Tarczynskiej ;-))) Wlascicielka jest Pani Leokadia Popowska (zadna rodzina) i strzyga tam bardzo zdolne dziewczyny ;-)))))

Magdunia
O! To kolo mnie Ale ja chodze na Bialobrzeska Za 50 PLN to pewnie oprocz strzyzenia wlosow to i trawnik na dzialce by mi przystrzygli :-))
PaJacek
PM Email Poster
IzzyKnz
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 24 2008, 12:37 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1110

CYTAT
Maciek 'Babcia' Dobosz napisal: Ja w kwestii formalnej. Nowy Świat przecina Świętokrzyską. Nowy Świat zaczyna się jakieś 50-70 metrów od Świętokrzyskiej w kierunku Starego Miasta..
Okey, wierze na slowo, choc moje plany Warszawy uparcie mowia co innego.

Cześć,
Przemyslaw Popielarski wrote in article
Pozwolę się wtrącić - mój plan W-wy pokazuje, że Krakowskie Przedmieście ciągnie się na pewno na północ od Pałacu Staszica; nazwa Nowy świat jest tak wydrukowana, że literka N trafia na Świętokrzyską (czyli raczej Świętokrzyska nie stanowi granicy między Krakowskim a Nowikiem - taka przynajmniej jest wg. mnie konwencja mapowa). Zresztą też tak pamiętam, że Nowik zaczyna się od skrzyżowania z Kopernika.
Pozdrawiam światecznie, choinkowo i karpiowo,
PM Email Poster
Agata123456789
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 24 2008, 03:43 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 163

CYTAT

Czy ktos moglby polecic jakis niezly zaklad fryzjerski? /najlepiej damsko-meski/
Z czystym sumieniem moge polecic "Stanislawa" na Swietokrzyskiej (od strony Nowego Swiatu). Nie wiem ile kosztuje meskie strzyzenie, ale ogolnie ceny sa srednie. Najlepiej umowic sie na konkretna godzine.

Magda Marszalek
Ja z czystym sumieniem (wizyty od 12 lat) polecam zaklad "Lusia" na Tarczynskiej ;-))) Wlascicielka jest Pani Leokadia Popowska (zadna rodzina) i strzyga tam bardzo zdolne dziewczyny ;-)))))
M
PM Email Poster
jaccus
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 25 2008, 01:41 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 727

CYTAT
Nowy Swiat dochodzi do ulicy Swietokrzyskiej tylko z jednej strony, poludniowej.

Ten odcinek ulicy od Świętokrzyskiej do Placu Kopernika też się nazywa Nowy Świat.
PM Email Poster
agap
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 26 2008, 01:23 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 905

oj, dziewczynko, nie za czesto chodzisz do fryzjera, bo salonu gabriela kolo pl.zawiszy nie ma juz od ponad roku
PM Email Poster
BlackWhite
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 27 2008, 09:27 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 159

CYTAT
oj, dziewczynko, nie za czesto chodzisz do fryzjera, bo salonu gabriela pl.zawiszy nie ma juz od ponad roku

Faktycznie, w TYM salonie Gabriela ostatnio nie bywalam - podalam tez inne adresy.
Agnieszka
PM Email Poster
sin
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 28 2008, 06:01 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 887

CYTAT
Tak wiec, prosze o namiar na przyzwoity zaklad, o cenach 'dostepnych',
polecam Janka Lukaszka Dawidka na rogu Bialego Papy i Solidarnosci - co poltora miesiaca robie im tam nalot :))) Poziom obslugi naprawde bez zarzutu, strzyzenie tez - zawsze jest dokladnie tak jak chce - ale te fryzjerki maja cierpliwosc :))) BTW: Jakbys nie zajarzyl to chodzi mi o salon Jean Louis David :)
-- Archiwa polskich grup dyskusyjnych - newsgate.pl/archiwum.shtml

michal ewerek w wiadomoœci:
Ja, przyznam, nie bylam zachwycona. Owszem, do samego strzyzenia nie mialam zastrzezen, ale obsluga nie byla zbyt mila i w salonie bylo po prostu zimno :( Z tym, ze to byl salon przy placu Teatralnym.
Pozdrawiam, Agnieszka
PM Email Poster
Gamal
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 28 2008, 11:15 AM

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 898

CYTAT

Magdanapisala:
Z czystym sumieniem, to ja po ostatniej wizycie zyczylam fryzjerce stamtad, zeby ja autobus przejechal. Wyszlam w kapturze. Najgorsze przyszlo jak obejrzalam sie w domu. Z tylu wyciela mi wlosy tak, ze mialam jasna plame (wlosy czarne, ale swiecila sie moja czaszka). Czulam sie jak po obozie koncentracyjnym. Wlosy scinalam na wesele (szczescie, ze nie bylam panna mloda, ha ha), dobrze ze do wesela bylo 3 tygodnie, a mi wlosy szybko rosna. Przez pierwsze dni wstydzilam sie wyjsc z domu. Ktos mi te (konkretna) fryzjerke polecil, to byla moja druga wizyta (za pierwszym razem bylam zadowolona). Po drugim razie, omijalam tez zaklad duzym lukiem. Nie bede podawac jej imienia, ale ma krotkie czarne wlosy, wiec jak ktos nie ma ochoty ryzykowac Malo ktory fryzjer w W-wie zna sie na tym co robi. Ona wyciela mi wlosy dokladnie tak jak ktos jej, tyle ze: 1.prosilam ja zeby uwazala z tylu (nie widac jak ktos scina nam wlosy z tylu, tym bardziej, ze zawsze mialam dlugie i nie mialam doswiadczenia), 2. mam inny ksztalt glowy i twarzy niz ona Co tu duzo mowic, wygladalam jak idiotka.
Kiedys zaczepilam dziewczyne na ulicy, bo miala fantastycznie sciete wlosy. Dala mi adres swojego fryzjera, ale zgubilam ten notes. To byl jakis maly fryzjer, trzeba bylo zapisywac sie duzo wczesniej (jak ktos znalazl moj notes, prosze o kontakt ;-) Taki adres jest na wage zlota).
Magda
PM Email Poster
kamasikos
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 28 2008, 05:39 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 698

ja się ściąłem tradycyjnie /skrócić, podcieniować/ za zgadnijcie
10 zł. jest na pewnym osiedlu taki punkt fryzjerski za taką cenę. ostrzygłem się kulturalnie i to 30 grudnia nie ujawniam miejsca. to chyba najtaniej w mieście swego czasu strzygłem się drożej ale tak samo. cena 45 złotych za takie samo strzyżenie/taki sam efekt/ może ktoś ma adresy tanich fryzjerów inajdroższych? chodzi mi o fryzjerów męskich.
PM Email Poster
denis0q
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 29 2008, 04:12 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1204

CYTAT

Z czystym sumieniem moge polecic "Stanislawa" na Swietokrzyskiej (od strony Nowego Swiatu).

Użytkownik Magda Marszalek w wiadomooci do grup dyskusyjnych qmail.pjwstk.waw.pl Ja w kwestii formalnej. To znaczy z ktorej strony Swietokrzyskiej, poniewaz Nowy Swiat jest z jednej i z drugiej?
Pozdrawiam Michal Zurawski (padl duzy twardziel, wiec jade na malym:-((( )

PM Email Poster
Barrtek
Post: Fryzjer Warszawie Dobry Poziom Niewygorowane Ceny, May 30 2008, 04:04 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 1152

Czy ktos moglby polecic jakis niezly zaklad fryzjerski? /najlepiej damsko-meski/ Mialem od kilku lat "swoj", ale poniewaz zostalem tam dzis niepowaznie potraktowany, chce znalesc kogos innego. W dotychczasowym poziom swiadczenia uslug jest poprawny /salon "Wdziek", ul.Swietokrzyska/, lecz poziom obslugi klienta, jest raczej niski, zbyt niski by moc to zaakceptowac.
Tak wiec, prosze o namiar na przyzwoity zaklad, o cenach 'dostepnych', tj w granicach 50 /strzyzenie/. Michal H. Chrominski ICQ# Warszawa
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll