GDZIE TANIO ZJE?Ć I GDZIE S FAJNE PUBY

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

GDZIE TANIO ZJE?Ć I GDZIE S FAJNE PUBY

Czarnaś
Post: Gdzie Tanio Zje X5cq Gdzie S Fajne Puby, May 27 2008, 02:02 PM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 1008

Gdzie W CENTRUM Warszawy jest jakiœ bar mleczny lub coœ podobnego, gdzie można tanio zjeœć? No i jeszcze potrzebuję coœ na wieczór. Może jest gdzieœ W CENTRUM jakiœ klub jazzowy? Albo jakaœ kawiarenka, herbaciarnia, winiarnia, jakiœ pub itp. Bar Mirow na Elektoralnej (chyba jeszcze jest)- ale czy jestes pewny, ze chcesz tam wejsc A wieczorej Akwarium(jazz), nie wiem co jest tam teraz ale bywalem w Srody Tom
Użytkownik Marcin w wiadomości do grup dyskusyjnych news.pol.pl
PM Email Poster
gryzk
Post: Gdzie Tanio Zje X5cq Gdzie S Fajne Puby, May 27 2008, 10:04 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1250

CYTAT
Gdzie W CENTRUM Warszawy jest jakiœ bar mleczny lub coœ podobnego, gdzie można tanio zjeœć? No i jeszcze potrzebuję coœ na wieczór. Może jest gdzieœ W CENTRUM jakiœ klub jazzowy? Albo jakaœ kawiarenka, herbaciarnia, winiarnia, jakiœ pub itp.

Witam 8-)
Barow mlecznych niewiele juz zostalo, ale zachowal sie niedobitek w Al. Jerozolimskich naprzeciwko dworca Sródmiescie (to jest chyba dom 47 albo 49).
Nie jestem pewien, czy jeszcze istnieje bar Szwajcarski na Nowym Swiecie między Pl. Trzech Krzyży a rondem De Gaulle'a, naprzeciw giełdy.
Polecam tez nalesniki na Nowym Swiecie (brama domu 25 albo 27), trzeba przejsc na druga strone domu i tam jest zejscie. Ciasno ale pysznie.
Klub jazzowy? Najprosciej do Akwarium na ul. E. Plater (bliżej Swiętokrzyskiej). Więcej nie znam bo się nie znam na jazzie.
Do pubów nie łażę, ale w centrum jest jakis na tyłach DT Sawa, w Pasażu Wiecha.
Tomek
PM Email Poster
Dark Side
Post: Gdzie Tanio Zje X5cq Gdzie S Fajne Puby, May 28 2008, 04:18 AM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 864

CYTAT
jakiœ klub jazzowy? Albo jakaœ kawiarenka, herbaciarnia, winiarnia,

jest niezla cherbaciarnia na starowce nazywa sie "same fusy" i jest kawalek za rynkiem w strone Nowego Miasta (ul. freta chyba) tanio to tam nie jest (9-12 zł), ale bardzo przyjemnie, kulturka, a menu powala (drewniane okladki) dobre miejsce, zeby posiedziec z kobietka (stoliki 2 lub 4 os) w ogole kojarzy mi sie raczej z Krakowem niz z Warszawa pozdrawiam
PM Email Poster
morwa
Post: Gdzie Tanio Zje X5cq Gdzie S Fajne Puby, May 28 2008, 02:36 PM

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 289

CYTAT
jakiœ klub jazzowy? Albo jakaœ kawiarenka, herbaciarnia, winiarnia,
jest niezla cherbaciarnia na starowce nazywa sie "same fusy" i jest kawalek za rynkiem w strone Nowego Miasta (ul. freta chyba) tanio to tam nie jest (9-12 zł), ale bardzo przyjemnie, kulturka, a menu powala (drewniane okladki) dobre miejsce, zeby posiedziec z kobietka (stoliki 2 lub 4 os) w ogole kojarzy mi sie raczej z Krakowem niz z Warszawa pozdrawiam

I O TO MI CHODZIŁO!!! DZIĘKI!!!

PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll