PTK i HBO

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

PTK i HBO

slomk4

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 581

A podawali ostatnio w jakiejś ulotce, że będą dawać dekodey do ejczbioł dla swoich klientów (ale nie podali czy odpłatnie czy nie). Dawać będą tym którzy już są abonentami. Reszta będzie musiała bulić
ja nie przypominam sobie abym sie abonentował na hbo. poprostu pewnego pieknego dnia mi je włączyli :) ____________________________________________ Rinstal.kom.pl

Użytkownik Ryszelie w wiadomości do grup dyskusyjnych news.tpnet.pl Może jakiś sąsiad zapłacił za to monterom. Tak było u mnie. Sąsiad dał 100 zł gostkowi, ten poszedł do skrzynki, coś zrobił i od tamtej pory mam HBO (i jeszcze jeden sąsiad - oprócz tego co płacił) :-))))) =TNK
PM Email Poster
nikken84

Użytkownik

Nr użytkownika: 182

CYTAT
ja nie przypominam sobie abym sie abonentował na hbo. poprostu pewnego pieknego dnia mi je włączyli :)

U mnie było podobnie - po prostu pewnego dnia pojawił się odkodowany sygnał HBO. Za to parę dni temu był u mnie technik z PTK i był bardzo zdziwiony że odbieram HBO. Kazał mi pokazać umowę na HBO. Ja mu na to że nie mam. To on mi na to że mi wyłączy. Ja mu mówie żeby wyłączył - co mnie to obchodzi. Minęły dwa tygodnie a HBO jest dalej.
Pozdrawiam - Dariusz Niemczyński topnet.pl
PM Email Poster
Dark Side

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 864

CYTAT
A podawali ostatnio w jakiejś ulotce, że będą dawać dekodey do ejczbioł dla swoich klientów (ale nie podali czy odpłatnie czy nie). Dawać będą tym którzy już są abonentami. Reszta będzie musiała bulić ja nie przypominam sobie abym sie abonentował na hbo. poprostu pewnego pieknego dnia mi je włączyli :)

Nie bój, nie bój teraz wyłączą. ;-)
Mort

PM Email Poster
dar3k

Użytkownik

Nr użytkownika: 677

podobno od któregoś tam września mają zakodować ejczbioł w peteku? ktoś jusz o tym słyszał???
PM Email Poster
Athantor

Użytkownik

Nr użytkownika: 888

CYTAT
podobno od któregoś tam września mają zakodować ejczbioł w peteku? ktoś jusz o tym słyszał???

Też słyszałem o czymś akim. Dokładnie to mają zmienić system kodowania (tak jak w Aster City). Co mnie niezbyt cieszy bo ja mam już od chyba dwóch lat (za jednorazową opłatą 100 zł na 2 czy 3 lokale :-)))))))))) Ciekawe ilu widzów przez to straci HBO .. bo ja na pewno odpadnę (nie dość że 36,6 zł za sam PeTeK to jeszcze za HBO - nawet nie wiem ile) Na szczęści sąsiadka ma legalnie Trzeba będzie się zaopatrzyć w zestawik czystych kaset video Michał =TNK Użytkownik Lekarka w wiadomości do grup dyskusyjnych news.tpnet.pl
PM Email Poster
zasiwy

Użytkownik

Nr użytkownika: 17

CYTAT

Mam PTK i jest bez ejczbioł. A podawali ostatnio w jakiejś ulotce, że będą dawać dekodey do ejczbioł dla swoich klientów (ale nie podali czy odpłatnie czy nie). Jerzy O.
PM Email Poster
asieńka1812

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 1054

CYTAT
Mam PTK i jest bez ejczbioł. A podawali ostatnio w jakiejś ulotce, że będą dawać dekodey do ejczbioł dla swoich klientów (ale nie podali czy odpłatnie czy nie).

Użytkownik w wiadomości do grup dyskusyjnych news.icm.edu.pl A ja mam jeszcze z HBO.
Dawać będą tym którzy już są abonentami. Reszta będzie musiała bulić
=TNK
PM Email Poster
xanthippe17

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 660

CYTAT
A podawali ostatnio w jakiejś ulotce, że będą dawać dekodey do ejczbioł dla swoich klientów (ale nie podali czy odpłatnie czy nie). Dawać będą tym którzy już są abonentami. Reszta będzie musiała bulić

ja nie przypominam sobie abym sie abonentował na hbo. poprostu pewnego pieknego dnia mi je włączyli :)
____________________________________________ Rinstal.kom.pl

PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll