NIE REKLAMA - Fundusze emerytalne

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

NIE REKLAMA - Fundusze emerytalne

DeeJay
Post: Nie Reklama Fundusze Emerytalne, May 29 2008, 04:37 PM

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 679

Witam, Ze względu na kilka dyskusji, które się ostatnio przetoczyły przez listę i wydaje mi się zbyt prędkie deklaracje niektórych, co do wyboru firmy dla siebie pozwalam sobie polecić szanownemu audytorium przestudiowanie strony: socrates.pl/emerytura/r-alok.htm i chyba w ogóle całego serwisu Nie jestem z żadnego PTE, ani z samego serwisu. Myślę po prostu, że większości się to przyda. Lubię Was po prostu Pozdrówka Brodek
Jak to nie?!! Wszyscy wiemy ze dzialasz na rzecz Zurich Solidarni! : : : : : zartowalem. Marcin pracuje zupelnie gdzie indziej i napisal nam adres socratesa z dobrego serca. Poza tym strona, ktora poleca jest naprawde merytorycznie swietnie napisana i calkowicie obiektywna. Myslalem, ze wiem juz wszystko o PTE a na przyklad dowiedzialem sie, dlaczego ZUS odradza uczestnictwo w nowym systemie ludziom miedzy 40-50 lat. Poczytajcie sobie.
PM Email Poster
or6an
Post: Nie Reklama Fundusze Emerytalne, May 29 2008, 09:04 PM

Użytkownik

Nr użytkownika: 180

CYTAT
siebie pozwalam sobie polecić szanownemu audytorium przestudiowanie strony: socrates.pl/emerytura/r-alok.htm i chyba w ogóle całego serwisu Nie jestem z żadnego PTE, ani z samego serwisu.

Brodek
Dziekujemy za dodatkową reklamę. :-)
Ja za to jestem i jeszcze raz dziękuję.
Tak właśnie myślałem, czy wpadnę na Pana post. O tym że istnieje dowiedziałem się z pl.biznes.banki.
A co do meritum: oglądając powyższe zestawienie należy bardzo dokładnie przeczytać zastrzeżenia!
Pozdrowienia
Adam Jarecki
PM Email Poster
hiszpan
Post: Nie Reklama Fundusze Emerytalne, May 29 2008, 11:27 PM

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 1187

CYTAT
Jak to nie?!! Wszyscy wiemy ze dzialasz na rzecz Zurich Solidarni!

Wojciech Suchomski
To Zurich zaczął już wypuszczać w świat akwizytorów? Z tego co się orientuję, start planują za jakieś dwa tygodnie.
[ciach bo uszy płoną od komplementów :-)]
Pozdrowienia
Adam Jarecki
PM Email Poster
redcrystal
Post: Nie Reklama Fundusze Emerytalne, May 30 2008, 10:38 AM

Użytkownik

Nr użytkownika: 38

Witam, Ze względu na kilka dyskusji, które się ostatnio przetoczyły przez listę i wydaje mi się zbyt prędkie deklaracje niektórych, co do wyboru firmy dla siebie pozwalam sobie polecić szanownemu audytorium przestudiowanie strony: socrates.pl/emerytura/r-alok.htm i chyba w ogóle całego serwisu Nie jestem z żadnego PTE, ani z samego serwisu. Myślę po prostu, że większości się to przyda. Lubię Was po prostu Pozdrówka Brodek

PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll