Jaka firme kurierska wybrac? |
Pomoc
Szukaj
Użytkownicy
|
| Witamy gościa ( Zaloguj się | Zarejestruj ) | Wyślij ponownie potwierdzenie rejestracji |
![]() |
| riki102 |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 28 Nr użytkownika: 1127 Dołączył: 19-February 08 |
Hej, byc moze troche NTG, ale to jedyna grupa, jaka przyszla mi do glowy, gdy postanowilem o to spytac ;)
Tak, jak w temacie. Jakiego kuriera wybralibyscie do przetransportowania laptopa? Czy jakis kurier umozliwia otwarcie przesylki w jego obecnosci i jej ew. nieodebranie? Czy cos sie za to placi? Dzieki z gory, |
||
| Agi |
|
||
|
Użytkownik
Grupa: Members Postów: 18 Nr użytkownika: 603 Dołączył: 12-September 07 |
Witam, Najlepiej byloby podzwonic po firmach i popytac. Osobiscie korzystalem z uslug firm Stolica i Masterlink i jak narazie obie firmy sa dla mnie ok. Nigdy jednak nie mialem koniecznosci zlecenia takiej uslugi wiec nie wiem czy jest to w ogole mozliwe. RPK mailto:interia.pl |
||
| Madzia27 |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 198 Nr użytkownika: 703 Dołączył: 09-April 08 |
Mialem okazje korzystac z "Siódemiki" i "Servisco" Po pierwsze pusc jako wartościową, wtedy jest obowiazek otwrcia przesylki i przy wysylce i przy odbiorze. Siodemka jest paskudnie droga, servisco w miare tanie, ale ekspres wyslany w srode ktory mial dojsc na czwartek doszedl na. srode tydzien pozniej |
||
| Krynio |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 150 Nr użytkownika: 262 Dołączył: 03-March 08 |
Tomasz Jarzynka wrote in : Nie polecam "Stolicy". Ich kurier przywiózł mi drukarkę zamówioną przeze mnie w jednym ze sklepów internetowych. Najpierw musiałem zapłacić za otrzymaną przesyłkę. Kiedy chciałem przy nim sprawdzić, czy wszystkie akcesoria są w pudełku, to on mi powiedział, że nawet jeśli paczka byłaby niekompletna, to on i tak nie będzie żadnym świadkiem w tej sprawie, bo nie musi. |
||
| bendyz |
|
||
|
Użytkownik ![]() ![]()
Grupa: Members Postów: 161 Nr użytkownika: 680 Dołączył: 07-October 07 |
Pawel Lesniak Siódemkę zdecydowanie odradzam. Raz miałem okazję korzystać z ich usług, i nigdy więcej. Nie dość że kurier po skończonej służbie zabrał przesyłkę do domu (bo mu się nie chciało do bazy jechać) uniemożliwiając mi tym samym odebranie jej bezpośrednio z siedziby firmy albo dostarczenie jej przez innego pracownika, to cała firma wygląda na mały rodziny biznesik Wszyscy moi partnerzy dostali prośbę o niekorzystanie z tej firmy pod groźbą nieprzyjęcia przesyłki. :-((( I niesumienna. Worek kartofli to może bym i im powierzył, ale nic więcej :-( Zw. |
||
![]() |
![]() |