zaproszenieeeeeeeeeee

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

zaproszenieeeeeeeeeee

Mageere

Użytkownik
**

Grupa: Members
Nr użytkownika: 782

Spammer "Slawlos" na pl.regionalne.warszawa | Zapraszam wszystkich do odwiedzenia mojej nowo otwartej strony. No coz zajrzalem. W swej naiwnosci liczylem na to, ze ktos oglaszajacy na p.r.w. swoja strone to pewnie Warszawiak a strona ma zwiazek z Warszawa.
I poniewaz: | Każdy odwiedzający zostanie potraktowany bardzo poważnie. Ja tez potraktuje sprawe powaznie.
Oto co przeczytalem w informacji o autorze: ''Autor prezentowanej tu strony jest studentem czwartego roku informatyki na Politechnice Rzeszowskiej. '' I dalej ''Poza Rzeszowem, który jest mu bardzo bliski, jego ulubionym miastem jest chyba Kraków. ''
No tak nie dosc ze spammer (pewnie nauczyli go tego na wykladach z informatyki przy okazji omawiania Netykiety a ten spam to bylo jego zaliczenie) Rzeszowa i blizej mu do Krakowa.
Tfu, na psa urok. A na krakowskiej grupie jakos go nie znalazlem. Wynikac by z tego moglo, ze dla spamerow nasza grupa jest,ze wzgledu na ilosc odwiedzin,.wielce interesujaca. Smutne to bo ciagle ktos bedzie wrzucal jakies smiecie. Stad, uwazam, Inkwizycja (jak ja nazywamy juz od jakiegos czasu) powinna dzialac. I kazdy powinien miec w sobie troche Inkwizytora. Tak wiec powyzszy tekst umieszcze w jego ksiedze gosci. Moze warto by tez powiadomic o tym jego uczelnie?
Pozdrawiam Szuwaks.

PM Email Poster
LactClacle

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 678

CYTAT
Spammer "Slawlos" na No tak nie dosc ze spammer (pewnie nauczyli go tego na wykladach z informatyki przy okazji omawiania Netykiety a ten spam to bylo jego zaliczenie) Rzeszowa i blizej mu do Krakowa.
Tfu, na psa urok. A na krakowskiej grupie jakos go nie znalazlem.

Szuwaks
Niech sie nawet nie waży!!! Bo zostanie solidnie potraktowany kilkoma przesyłakmi z Linuxem!!
Pozdrawiam
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll