korki

Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

korki

neko

Użytkownik

Grupa: Members
Nr użytkownika: 379

dzis rano jadac do centrum od mokotowa mozna bylo w korkach trzy razy przeczytac dobra ksiazke i czwarty raz zaczac !!!!
PM Email Poster
fxmaster

Użytkownik

Nr użytkownika: 714

CYTAT
dzis rano jadac do centrum od mokotowa mozna bylo w korkach trzy razy ksiazke i czwarty raz zaczac !!!!

Użytkownik Ania Malinowska w wiadomości do grup dyskusyjnych i26.cnt.pl przeczytac dobra
na Zwirkach rano spokojnie mozna przeczytac "100 lat samotnosci" Marqueza :) i jeszcze sie zadumac ;D
PM Email Poster
liroy128

Użytkownik

Nr użytkownika: 798

CYTAT
na Zwirkach rano spokojnie mozna przeczytac "100 lat samotnosci" Marqueza

Użytkownik rudziaFFka w wiadomości do grup dyskusyjnych
Na zwirkach w ktora strone ? Bo planuje jutro tamtedy objechac Woloska:)

PM Email Poster
neo114

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 920

CYTAT
Użytkownik Ania Malinowska w wiadomości do grup dyskusyjnych i26.cnt.pl dzis rano jadac do centrum od mokotowa mozna bylo w korkach trzy razy przeczytac dobra ksiazke i czwarty raz zaczac !!!!
na Zwirkach rano spokojnie mozna przeczytac "100 lat samotnosci" Marqueza

"rudziaFFka"
A po południu to nawet dzieła Lenina! No chyba że się jedzie 436
PM Email Poster
Lopezz

Użytkownik

Nr użytkownika: 873

CYTAT
Na zwirkach w ktora strone ? Bo planuje jutro tamtedy objechac Woloska:)

Maciej Strzelecki pyta: w obie:((( Raclawicka leeezy, Zwirki martwe kultura kwitnie:)
PM Email Poster
l30n

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 498

CYTAT
A po południu to nawet dzieła Lenina! No chyba że się jedzie 436

No i o to wlasnie chodzilo!!!! :-))) Polacy za malo czytaja i w Warszawie znaleziono na to rade: korki. Czyz nie byl to doskonaly pomysl? ;-) -- Pozdrowienia Larxand mailto:astercity.net

PM Email Poster
smash334

Użytkownik

Nr użytkownika: 884

CYTAT
na Zwirkach rano spokojnie mozna przeczytac "100 lat samotnosci" Marqueza :) i jeszcze sie zadumac ;D

Nie opowiadaj, jezdze tamtedy codziennie (Banacha - Marynarska) i gdyby nie swiatla jedzie sie bez zatrzymania. Rano to pojecie wzgledne :-))
Tomek
PM Email Poster
andrzej.dopierala.name

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 958

CYTAT
dzis rano jadac do centrum od mokotowa mozna bylo w korkach trzy razy przeczytac dobra ksiazke i czwarty raz zaczac !!!!

Ania Malinowska Dlatego jezdze tramwajem.
PM Email Poster
marlug

Użytkownik

Nr użytkownika: 494

CYTAT
Nie opowiadaj, jezdze tamtedy codziennie (Banacha - Marynarska) i gdyby swiatla jedzie sie bez zatrzymania. Rano to pojecie wzgledne :-))
Tomek

Questato ma szczescie: nie
dla mnie rano miedzy 8.00 a 11.00 tyle tez zajelo mi dotarcie spod Forum na lotnisko, zostawienie papiorka i powrot na Jana Pawla (stal kawalek od Banacha do Raclawickiej a w druga strone od Baleya do Raclawickiej i dalej znowu od Pruszkowskiej, Trojdena prawie do Lotnika). ale dzisiaj o 9.00 podziwialam korek w kierunku lotniska jadac w miare sprawnie do centrum :), o humor przyprawil mnie tez sznur na Marynarskiej (wiadukt nad Zwirkami trzeszczal od wyswisk) tylko, ze tym razem nie spieszylo mi sie . wieczorem spokojnie przespacerowalam sie od 1. sierpnia do Niepodleglosci (trasa - Zwirki, Raclawicka) - jedni spali w samochodach, inni powoli zbierali sie na partyjke remika, jeszcze innym udalo sie w tym czasie przerobic malucha na lancie ;))) eeeh pzdrv
PM Email Poster
Ellrond

Użytkownik

Nr użytkownika: 341

CYTAT
Ania Malinowska dzis rano jadac do centrum od mokotowa mozna bylo w korkach trzy razy przeczytac dobra ksiazke i czwarty raz zaczac !!!! Dlatego jezdze tramwajem.

Adam Plaszczyca
Najlepiej sie jedzie tramwajem na przykład na lotnisko :/
T.
PM Email Poster
mloda

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 704

CYTAT

Tomek Buczyński uzywajac metody bezdotykowej przewrocil mnie: (ciach)> > Dlatego jezdze tramwajem.
ROTFL! a jak juz przestane - skorzystam :)
PM Email Poster
aru

Użytkownik

Nr użytkownika: 742

CYTAT

Na lotnisko akurat sie dojedzie ale czy na port lotniczy to juz nei wiem, w kazdym badz razie moge cie nie przepuscic przez plot a potem nie dadza ci przejsc przez pas startowy. Wiesz lotnisko dochodzi do petli tamwajowej na Okeciu :))) BB
PM Email Poster
Rebeliant

Użytkownik

Nr użytkownika: 410

CYTAT
Na lotnisko akurat sie dojedzie ale czy na port lotniczy to juz nei wiem, kazdym badz razie moge cie nie przepuscic przez plot a potem nie dadza ci przejsc przez pas startowy. Wiesz lotnisko dochodzi do petli tamwajowej na Okeciu :))) BB

BB proponuje: w
mozna spokojnie przez Paluch ;) jest tez z portem kilka polaczen z Wroclawia - tylko nie wiem, jak z tramwajami do Wroclawia ;)
PM Email Poster
andr_w

Użytkownik

Nr użytkownika: 27

CYTAT
mozna spokojnie przez Paluch ;) jest tez z portem kilka polaczen z Wroclawia - tylko nie wiem, jak z tramwajami do Wroclawia ;)

No jelsi zakwalifikujemy wszsytko co jezdzi po torach to nei bedzie problemu - w koncu to tylko kwestia wyobrazni ;>> BB
PM Email Poster
prezes125

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 416

CYTAT

Na lotnisko akurat sie dojedzie ale czy na port lotniczy to juz nei wiem, w kazdym badz razie moge cie nie przepuscic przez plot a potem nie dadza ci przejsc przez pas startowy. Wiesz lotnisko dochodzi do petli tamwajowej na Okeciu :)))

BB
Czeepiasz sieee Równie wygodnie jak na Międzynarodowy Port Lotniczy Terminal 1 można dojechać tramwajem np. na stadion Legii. No, może piechotą trzebaby potem iść troszkę krócej.
T.
PM Email Poster
shirkan

Użytkownik

Nr użytkownika: 908

CYTAT
Czeepiasz sieee Równie wygodnie jak na Międzynarodowy Port Lotniczy Terminal 1 można dojechać tramwajem np. na stadion Legii. No, może piechotą trzebaby potem iść troszkę krócej.

Podziwiam twoja znajomosc Warszawy akurat do Legii od tramwaju jest mniej wiecej taka droga jak jest dlugi pas startowy :))) a nawet chyba pas na okeciu jest krotszy :))) Ale poza tym generalnie jest super BB
PM Email Poster
borimir

Użytkownik
**

Nr użytkownika: 449

CYTAT
BB

BB napisala: (CIACH) Ale poza tym generalnie jest super zgadzam sie:)
PM Email Poster
rafalski

Użytkownik

Nr użytkownika: 438

CYTAT
Podziwiam twoja znajomosc Warszawy akurat do Legii od tramwaju jest mniej wiecej taka droga jak jest dlugi pas startowy :))) a nawet chyba pas na okeciu jest krotszy :))) Ale poza tym generalnie jest super

BB
Znowu sie czepiasz Nie mierzyłem. ;-) Nie zmienia to faktu, że zarówno na Legie jak i na Terminal 1 bardzo fajnie sie jedzie tramwajem. I jeszcze na wiele innych miejsc.
T.
PM Email Poster
KaBaSZo

Użytkownik
*

Nr użytkownika: 428

CYTAT
Questato ma szczescie:
Nie opowiadaj, jezdze tamtedy codziennie (Banacha - Marynarska) i gdyby nie swiatla jedzie sie bez zatrzymania. Rano to pojecie wzgledne :-))
Tomek
dla mnie rano miedzy 8.00 a 11.00 tyle tez zajelo mi dotarcie spod

Forum
Zazdroszcze Ci, mozesz sie wyspac ja zaczynam prace o 6:00 jade do niej kolo 5:40. To jest rano :-))
Tomek

PM Email Poster
Michael Van Edd

Użytkownik

Nr użytkownika: 240

CYTAT
dla mnie rano miedzy 8.00 a 11.00 tyle tez zajelo mi dotarcie spod Forum
Zazdroszcze Ci, mozesz sie wyspac ja zaczynam prace o 6:00 jade do niej 5:40. To jest rano :-))

kolo Takiej godziny nie ma na zegarku :>> przynajmniej moim ;>> BB
PM Email Poster
henrizen

Użytkownik

Nr użytkownika: 942

CYTAT
dla mnie rano miedzy 8.00 a 11.00 tyle tez zajelo mi dotarcie spod Forum
Zazdroszcze Ci, mozesz sie wyspac ja zaczynam prace o 6:00 jade do niej 5:40. To jest rano :-))
Tomek

Questato wcale nie ma szczescia!: kolo a to ja pseprasam prose Pana :)))) nic mnie tak nie cieszy, jak cudze nieszczescie;))) serdecznosci:)
PM Email Poster
nejman

Użytkownik

Nr użytkownika: 616

Panie i Panowie,
już dzisiaj o tym pisałem, ale zerknijcie pod adres korkonet.pl/ - reklamują się jako 24h monitoring ulic Warszawy.
Andrzej
PM Email Poster
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll